Kokosbol

27 Jan 2019

Een reuze kokosbol zoals het hoort. Heerlijke zacht van binnen en krokant knapperig van buiten. Je weet wel met zo'n knapperig randje. Het recept maar 2 ingrediënten!!

 

Dit zit erin:

  • 200 gram gecondenseerde melk

  • 200 gram kokosrasp

Dit heb je nodig:

  • Kom met lepel of spatel

  • Bakplaat bekleed met bakpapier

Zo maak je het:

  1. Verwarm de oven voor op 175 graden.

  2. Doe de gecondenseerde melk samen met de kokosrasp in een kom. Meng alles goed met een lepel tot het mengsel goed plakkerig is.

  3. Maak met een ijsschep balletjes. Leg die op de bakplaat. Druk ze een beetje aan indien nodig / mooi rond. Zet ze in de oven en bak 10 tot 12 minuten tot de bovenkant bruin kleurt.

     

     

     

     

     

     

     

     

     

 

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

RECENT POSTS
Please reload

SEARCH BY TAGS
ARCHIVE
Please reload